Svjetlost vječna svijetlila ti, Anamarija, počivala u miru!

Draga naša Anamarija, mi isusovci, tvoj župnik Matić, tvoja časna Marijela, brojni župljani koji su te poznavali i svi tvoji školski prijatelji, želimo se s tobom oprostiti. Tvoja najbolja prijateljica Vida sve je rekla u dirljivoj poruci koju ti je uputila, nije potrebno drugo reći, u toj poruci su i naše riječi i naš oproštaj:

Upoznale smo se kad smo imale tek osam godina, a odmah smo kliknule kao da se znamo cijeli život. Najljepše uspomene imala sam s tobom. To su uspomene koje nikada neće nestati. Svakodnevna druženja, pomaganja, potpora u svakoj novoj odluci… sve što ti mogu reći je hvala. Hvala ti što si uvijek tu bila za mene, hvala ti za svako naše druženje, svaku prepreku koju smo zajedno prešle, svu potporu koju si mi pružila i što si uvijek vjerovala u mene. Još uvijek si moja bolja polovica, kao što si oduvijek i bila. Naše prijateljstvo nije nestalo. Ono je i dalje ovdje, samo što ja tebe ne vidim, ali ti si tu. Čuvaš me i gledaš s neba. Ne mogu dočekati dan kad ćemo se opet vidjeti, zagrliti i ispričati, kao što smo to radile dok si bila među nama. Zahvalna sam što sam imala priliku imati baš tebe za najbolju prijateljicu, tebe, pravog malog anđela. Moj anđeo dobio je krila i odletio na najljepše mjesto… mjesto na koje svi želimo jednom otići. Sjećaš se kad smo razgovarale kako bi bile ponosne kad bi jedna od nas postala *zvijezda*? Upravo se to i dogodilo. Postala si zvijezda svačijeg srca ovog svijeta. Uvijek ćeš mi ostati u sjećanju i nikad te neću zaboraviti, moja najbolja prijateljice.

Tvoja Vida

Molili smo za tebe u svetoj misi Gospodina, vjerujemo da si već s Njim.

Iz Rimskog misala, molitva za pokojne:

Gospodine, teško je shvatiti da čovjek može umrijeti tako mlad i da se život skrši još na samom početku. Ponizno ti preporučujemo našu sestru, pokojnu Anamariju. Mi oplakujemo njenu preranu smrt, daj da u sreći tvoga doma uživa vječnu mladost. Po Gospodinu našemu, Isusu Kristu, Sinu tvome, koji s Tobom živi i kraljuje u jedinstvu Duha Svetoga, Bog, po sve vijeke vjekova. Amen.

error: Content is protected !!