Alan Hržica održao večer slavljenja u Šibeniku

—  Glasnik

Divno je bilo preksinoć, 3. kolovoza, ispred crkve svetoga Antuna na Šubićevcu u Šibeniku. Ljudi su dolazili sa svih strana Dalmacije na molitveni susret da bi slavili Gospodina i uživali u zajedništvu

Organizator susreta bio je fra Mario Radman, koji je posjetiteljima upriličio neuobičajenu glazbenu i molitvenu večer. Šibenčani su zahvalili bogatim odazivom. Odlična organizacija, vrhunska tehnika i sjajno ozračje koje je vladalo Šubićevcem svima će ostati trajno u pamćenju.

Alan Hržica iz pjesme u pjesmu sve je više dobivao glasnu pomoć publike,a specijalno iznenađenje bila je pojava njegova „bratka“ (kako se odmila njih dvojica međusobno zovu) – kolege, poznatoga glazbenika Tonyja Cetinskog. Tony je pjevao pjesmu fra Johnnyja Ivana Matića „Samo tvoja ljubav, Bože” i, naravno, oduševio publiku.

No iznenađenjima tu nije bio kraj. U jednom trenutku Alan je rekao kako je među nama i njegova velika prijateljica Ivana Husar Mlinac,koja je vjerojatno došla samo uživati u slavljeničkoj večeri.Ali publika je gromoglasnim pljeskom pozvala Ivanu na binu.Ona se spremno odazvala i zapjevala svoju autorsku, svima poznatu, pjesmu „Gospodine, hvala”.

Bend je nastupao u proširenom sastavu: priključili su se producent Grgur Sesar, Vanessa Mioč i Helena Lijić. Šibenik je dobio koncert s najjačim glazbenim sastavom.

Sljedeći ovakav događaj – Alan  u pratnji Vanesse i benda – slijedi 22. kolovoza u Rijeci kod dominikanca Ivana Dominika Iličića.

error: Content is protected !!