Puno ljubavi i tri vjenčanja

— Alan Hržica – Glasnik

Obilje plodova u našoj molitvenoj zajednici, puno ljubavi i tri vjenčanja!

Gospodin je uslišao molitve! Roko i Iva, Ivan i Andrea te Andrija i Andrea svetim sakramentom braka okrunili su svoju ljubav.

Naši mladenci spojili su Hrvatsku, od Zagreba preko Dubrovnika pa sve do Hvara!

Slavili smo i u Virovitici! Veliki koncert, prepuna kino dvorana ispunjena do posljednjeg mjesta, predivna atmosfera! Otvorena srca – Virovitica je slavila Gospodina! Uz domaćina župnika fra Roka Brkića, molitvena zajednica Srce Isusovo pružila je Virovitičanima predivnu večer koja je zasigurno posijala sjeme čiji će plodovi ostaviti traga!

Kroz pjesmu smo Gospodinu zahvalili i na dvadeset godina Tabora – kuće susreta u kojoj su mnogi osjetili milost Gospodina i počeli slijediti Isusa. Bio je blagoslov biti dio ovog velikog slavlja. Mnogi naši stariji članovi zajednice, upravo su u Taboru doživjeli svoje obraćenje! Teško je riječima prenijeti atmosferu i emocije iz Tabora! Hvala ti Isuse! Slava ti Isuse!

Foto: Šime Modrić

Iako je ovo rujanski dnevnik moramo najaviti jedan predivan događaj koji će obilježiti ovu jesen! Krajem listopada održat će se duhovna obnova u organizaciji SKACA, mladih zagrebačke nadbiskupije i naše molitvene zajednice. Ovaj duhovni susret održat će se u velikoj dvorani Cibona, a vodit će ga pater Ike Mandurić, don Damir Stojić i vlč. Ivan Valentić. “Isus na brucošijadi” znakovit je naziv ove duhovne obnove!

Počela je i priprema za veliki koncert duhovne glazbe na splitskim Gripama! Pred 6000 posjetitelja, koliko može primiti dvorana na Gripama nastupit će najpoznatiji izvođači duhovne glazbe. Koncert je humanitaran a prihod ide za Institut socijalne zauzetosti!

Svi ste pozvani!

Vidimo se u Ciboni, a potom na Gripama!

error: Content is protected !!